Coldplay, maneaua care a rupt scena în două, grindina și polițistul isteric

Via: rfi.ro

Publicitate

Citiți continuarea

O seară de povestit nepoților, joi, la concertul Coldplay de la București. Trupa britanică a susținut pe Arena Națională al doilea show după cel de miercuri în care au invitat pe scenă un cântăreț de manele, huiduit de o parte a publicului. Joi seară, însă, atmosfera a fost cu totul diferită din acest punct de vedere.

De la prima până la ultima piesă din concert, peste 50 de mii de oameni au cântat alături de britanicii de la Coldplay. În plină formă artistică, solistul Chris Martin și colegii săi de trupă au ridicat întreg stadionul în picioare, iar fanii au cântat și dansat pe melodii celebre ca Viva la Vida, Higher Power, Yellow și Sky Full of Stars.

Fani Coldplay pe Arena Națională

02:00

Pentru a afișa acest conținut , trebuie sa autorizați cookie-urile de măsurare a audienței și publicității.

AcceptațiGestionarea opțiunilor mele

Fani Coldplay pe Arena Națională© RFI Romania / Cosmin Ruscior

Show-ul vizual a făcut toți banii dați de spectatori pe bilet. Brățările cu leduri colorate care au pulsat în perfectă armonie cu ritmul muzicii au creat imagini greu de uitat.

Spectacol de lumini, la concertul Coldplay de pe Arena Națională, joi, 13 iunie 2024Spectacol de lumini, la concertul Coldplay de pe Arena Națională, joi, 13 iunie 2024© RFI/Cosmin Ruscior

Și totuși… ceva plutea în aer. Și nu era vorba doar de furtuna care amenința să strice toată distracția…

După ce a încălzit publicul cu hituri ca Higher Power, Adventure of a Lifetime și Paradise, solistul trupei a vorbit despre elefantul din cameră : maneaua lui Babasha, care cu o zi în urmă a fost primită cu huiduieli de o parte a publicului.

Moment din concertul Coldplay la București

02:30

Pentru a afișa acest conținut , trebuie sa autorizați cookie-urile de măsurare a audienței și publicității.

AcceptațiGestionarea opțiunilor mele

Moment din concertul Coldplay la București© RFI Romania / Cosmin Ruscior

Cu zâmbetul pe buze și cu ironii subtile, atât cât să nu agite și mai mult apele, Chris Martin le-a vorbit fanilor despre toleranță și respect pentru diversitate: ”Ieri am cântat pentru prima dată în România și s-a întâmplat un lucru extrem de interesant. La început, m-am simțit șocat, trist și chiar vinovat că poate am făcut ceva greșit. Apoi, m-am dus la culcare și am realizat că voi sunteți publicul nostru și noi vă iubim necondiționat. Nu puteți face nimic care să ne întristeze. Noi călătorim mult în jurul lumii și poate că uneori nu înțelegem prin ce treceți voi sau țara voastră, dar ceea ce știu este că noi iubim toți oamenii în mod egal și asta înseamnă și pe toți românii.

Citește articolul pe rfi.ro

Lasă un răspuns