TVA-ul ar putea crește la 21% | O măsură nepopulară, dar necesară (economist)
Analistul economic, Dragoș Cabat spune la RFI că „majorarea TVA-ului este iminentă pentru că este soluția cea mai rapidă și cea mai simplă de
Analistul economic, Dragoș Cabat spune la RFI că „majorarea TVA-ului este iminentă pentru că este soluția cea mai rapidă și cea mai simplă de
Guy Poirot, născut pe 11 martie 1945, a spus că toți copiii supraviețuitori își datorează viața „voinței colective a femeilor” care și-au riscat viața
George Simion, președinte? Înseamnă că am îndeplini exact dorința Federației Ruse, înseamnă că de bunăvoie noi am face pe plac Federației Ruse și e un lucru pe care eu nu îl
Se află în plină desfășurare o campanie de recrutare pentru ocuparea unor funcții publice. Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) organizează acest concurs de promovare și
A fost acesta marele cutremur așteptat de locuitorii Istanbulului? Iată un articol din Deutsche Welle în limba turcă.
„Experții discută despre semnificația seriei de cutremure care
Aceasta, după ce anul trecut, guvernul a terminat cu un deficit de peste 9% potrivit datelor publicate de Eurostat. Bucureștiul s-a angajat să reducă
Pe 20 aprilie, Rusia a încălcat promisiunea de încetare a focului de 2.935 de ori și nu a încetat nici măcar la loviturile cu rază lungă
„Încep cel de-al 88-lea an al vieții mele, și am decis să renunț la funcția de președinte și de membru al Consiliului de administrație,
Beijingul avertizează astfel toate țările care ar fi tentate să negocieze acorduri bilaterale cu Statele Unite.
„Astfel de acorduri nu vor aduce pacea, iar
Din păcate, din multe puncte de vedere, datele statistice arată că economia românească este una dintre cele mai fragile din Uniunea Europeană.
Iată demonstrația. Să plecăm
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.