Remus Ștefureac: Nici un candidat nu-și permite de data asta să evite dezbaterile
Cele mai recente sondaje de opinie înainte de alegerile prezidențiale din luna mai au ca punct comun principalii cinci candidați: George Simion, Crin Antonescu,
Cele mai recente sondaje de opinie înainte de alegerile prezidențiale din luna mai au ca punct comun principalii cinci candidați: George Simion, Crin Antonescu,
Invitată: Ioana Regenbogen, director departament juridic și public affairs, ING Bank România.
Descărcaţi aplicaţia RFI pentru a urmări actualitatea internaţională
ONU, Franța și Reporteri Fără Frontiere reacționează față de arestarea a șapte jurnaliști care au acoperit protestele antiguvernamentale izbucnite după aflarea veștii că primarul din Istanbul,
”Transmit public ministrului Energiei, Sebastian Burduja, că are toată susținerea mea. Am văzut că este atacat și de ONG-urile lui Soros și de partide
”Prelungim cu încă trei luni plafonarea preţurilor la poliţele RCA, până la 30 iunie 2025, la propunerea Autorităţii de Supraveghere Financiară”, a anunţat, joi,
Petre Florin Manole, despre Emil Hurezeanu, după decizia SUA privind Visa Waiver: ”Am văzut că nici liberalii nu refuză o discuție, doar că ei cred că
Victor Ponta candidează la alegerile prezidențiale din luna mai. El este cotat în ultimele sondaje de opinie între primii cinci candidați.
Deputatul Petre Florin
Datele pe primele două luni nu sunt deloc încurajatoare. Adică, deficitul bugetar a crescut în termeni nominali până la 30 miliarde de lei și s-a redus

Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.