Skip to content
Club Hired.ro
Club Hired.ro

Comunitate antreprenorială

Secondary Navigation Menu
Menu
  • Actual
    • Economie
    • Politic
    • Social
    • Tehnologie
  • Companii
  • Competențe
    • Digitalizare
    • Internet
    • Management
    • Marketing
  • Advertoriale
  • Marketplace
    • Găsește Furnizori
    • Găsește Proiecte

Club Hired (Page 578)

Expoziția „Fake News. Pe urmele minciunilor”, educație mediatică la Palatul Culturii din Iași

2025-03-25
De: Club Hired
Publicat: martie 25, 2025
In: Social
With: 0 Comments
Publicitate

Expoziția atrage atenția asupra necesității de a construi reziliență împotriva dezinformării, în special cu ajutorul educației mediatice. Un accent special este pus pe înțelegerea

Read More →

Trump și Putin mai interesați să aibă o relație bună decât să facă pace în Ucraina (Analist)

2025-03-25
In: Politic
Publicitate

Donald Trump, care încă din campania electorala se lăuda ca va obține pacea în 24 de ore, a spus că are impresia că Vladimir

Read More →

Aproape 90% dintre ucraineni cred că Rusia nu se va mulțumi cu teritoriile ocupate

2025-03-25
Publicitate

O șansă pentru armistițiu? Ucrainenii nu au încredere în Rusia, este un titlu din unian.uacare citează un articol din Wall Street Journal.

„Fiecare încercare de

Read More →

Psihologii clujeni caută perechi de gemeni de același sex pentru un studiu științific

2025-03-25

Acum câțiva ani am inițiat ceea ce se numește Registrul Gemenilor români. Aceste registre gemelare sunt răspândite în toată lumea, semn că oamenii de știință pun mare preț pe ele și

Read More →

Antreprenoriatul, opționalul care schimbă viața liceenilor din Iaș

2025-03-25
Publicitate

Conceptele teoretice sunt dublate de activități practice. De la cum sa îți prezinți ideea unui posibil investitor, cum să faci un plan de afaceri

Read More →

Ștefan Pălărie (USR): Sondajele au devenit unelte de manipulare publică

2025-03-25
Publicitate

Ștefan Pălărie spune despre sondajele privind alegerile prezidențiale că ”oamenii, după toată nebunia asta, că eu cred că o putem numi cu curaj o

Read More →

”MAE și Președinția trebuie să ofere clarificări în cazul Visa Waiver” (Ștefan Pălărie, USR)

2025-03-25
Publicitate

Ștefan Pălărie consideră că Bucureștiul trebuie să facă lumină în cazul Visa Waiver: ”Și eu îmi doresc să avem mai multe clarificări din partea

Read More →

Biserica de la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, distrusă într-un incendiu

2025-03-25
Publicitate

Biserica a fost ridicată în 1746, în satul Remetea Luncă. Ea a fost donată în 1807 credincioşilor din satul Topla, conform unei însemnări de

Read More →

Două vești rele, una bună și vizele de America

2025-03-25
In: Actual, Economie
Publicitate

Ne obișnuisem ca după ce o agenție de evaluare dădea calificativul să se aștearnă tăcerea până la următoarea notare. Analizele de țară existau dar ele se

Read More →

Hoțul strigă hoții? Rusia acuză România de amestec în treburile interne

2025-03-24
Publicat: martie 24, 2025
Publicitate

Parchetul General al Rusiei și Ministerul Afacerilor Interne de la Moscova au fost sesizate de Vasili Piskarev, șeful unei comisii parlamentare, în legătură cu

Read More →

Paginație articole

Anterior 1 … 577 578 579 … 672 Următor

Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.