India: Meșteșugari care duc mai departe tradiția jucăriilor de lemn
„Fabricarea jucăriilor mă face pur și simplu fericită”, spune Rupa, proprietara făbricuței.
Aici, la doar câteva zeci de kilometri de megapolisul tehnologic al Indiei
„Fabricarea jucăriilor mă face pur și simplu fericită”, spune Rupa, proprietara făbricuței.
Aici, la doar câteva zeci de kilometri de megapolisul tehnologic al Indiei
Uniunea Europeană a exportat vinuri spumante în valoare de 1,6 miliarde de dolari către Statele Unite în 2023, conform OMC.
Vitalie Taittinger, președinta
La Spitalul Judeţean din Timişoara se deschide, în această săptămână, în premieră pentru sistemul public de sănătate, un centru integrat de management al obezităţii.
Compania Națională de Investiții a selectat, în sfârșit, câștigătorul licitației pentru Institutul Regional de Oncologie de la Timișoara. Au fost trei oferte, care au
Csoma Botond speră că alegerile prezidențiale din luna mai vor fi bine organizate: ”Eu am așteptarea ca aceste alegeri să fie organizate în mod
După alegerile parlamentare din 27 octombrie anul trecut, la Curtea Constituțională au fost depuse 5 plângeri care cereau verificarea votului pe fondul unor bănuieli
Biroul Electoral Central a anunțat că membrii săi au luat decizia sesizării organelor de urmărire penală și a Consiliului Național al Audiovizualului ca urmare
Biroul Electoral Central a respins, sâmbătă, cu zece voturi ”împotrivă” şi trei ”pentru” candidatura Dianei Şoşoacă la alegerile prezidenţiale, scrie News.ro.
”AD AUGUSTA
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.