Ministrul de Finanțe, Tanczos Barna, la RFI: Greva de la metrou e nejustificată
Tanczos Barna comentează greva japoneză a sindicatelor de la Metrorex: ”Eu n-am nici o problemă cu nici o companie de stat dacă majorează salariile,
Tanczos Barna comentează greva japoneză a sindicatelor de la Metrorex: ”Eu n-am nici o problemă cu nici o companie de stat dacă majorează salariile,
Tanczos Barna îl acuză pe Călin Georgescu de manipulare, prin îndemnul la boicotarea supermarketurilor: ”Manipulare, pentru că tot ceea ce spune dânsul este lipsit
Pentru a afișa acest conținut Facebook, trebuie sa autorizați cookie-urile de măsurare a audienței și publicității.
Tanczos Barna
Universitatea americană Harvard a publicat tradiționala analiză a complexității economiilor. De fapt, studiul realizează un indice și implicit un clasament al statelor în funcție de complexitatea
Această replică vine după ce deputatul USR, Radu Miruță, a consultat nouă instituții ale statului pentru a stabili care este responsabilă cu lupta împotriva
În ce privește relația cu Rusia, 38% din români cred că este ”un adversar cu care suntem în conflict”, iar 32% din români
„În această seară am avut o şedinţă pregătitoare, având în vedere faptul că în urma demisiei preşedintelui României, preşedintele Senatului ar urma să ocupe această funcţie în calitate de interimar. Ca
„Lupta cu supermarketurile face parte din războiul româno-român pe care ni-l propune dl Călin Georgescu de câteva luni de zile. Noi am clădit
Cătălin Drulă, despre demisia lui Klaus Iohannis: ”Era o demisie care se impunea de mult timp și era necesară, aș spune, din momentul în
Daniel Fenechiu, despre demisia lui Klaus Iohannis: ”Mi se pare un anunț firesc. În momentul de față, președintele a acumulat o cotă negativă de
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.