Dîncu la RFI, despre demisia lui Klaus Iohannis: Coaliția scapă de un pietroi din bagaj
Vasile Dîncu, despre demisia lui Klaus Iohannis: ”Este o surpriză, deși face parte din tipul de gesturi pe care președintele le face, adică un
Vasile Dîncu, despre demisia lui Klaus Iohannis: ”Este o surpriză, deși face parte din tipul de gesturi pe care președintele le face, adică un
”Nu avem motive să dramatizăm. E o decizie pe care a luat-o preşedintele. Avem proceduri constituţionale. Preşedintele Senatului preia postul de preşedinte interimar. Guvernul
”Astăzi, în Parlamentul României s-a pus în mişcare procedura de suspendare a preşedintelui. Este un demers inutil pentru că, oricum, peste puţine luni plec din funcţie, după alegerea noului preşedinte. Este
Joia trecută, grupul a anunțat că intenționează să construiască o nouă unitate de producție la Calvert (Alabama), unde este deja prezent, iar aceasta ar
Radu Mihaiu crede că dezbaterile din USR sunt firești: ”Eu cred că dezbaterea este normală. Există niște colegi, care au păreri și pot să
Radu Mihaiu consideră că președintele Klaus Iohannis trebuie suspendat din funcție: ”Noi ne dorim să ajungă la vot acest lucru. Coaliția de guvernare a
„Eu am spus public de câteva ori, nu e vorba de a avea sau a nu avea curaj. De câte ori am fost întrebat,
„Va fi o acţiune continuă, prin care instituţii care au nevoie neapărat de reforme vor fi supuse unui proces de analiză şi este o

Publicat în: 07/02/2025 – 17:46
Taxa auto ar putea intra în vigoare începând cu 1 ianuarie 2026, iar impactul asupra posesorilor de autovehicule va fi semnificativ. Aceasta va viza
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.