Premieră cu jandarmi la Teatrul Evreiesc din cauza amenințărilor de pe Tik Tok
Actrița Maia Morgernstern a povestit în presă că pe un cont de TikTok care poartă numele Filip Popescu a fost postată o fotografie cu
Actrița Maia Morgernstern a povestit în presă că pe un cont de TikTok care poartă numele Filip Popescu a fost postată o fotografie cu
„Note de cercetare privind orientarea politică a unor apropiaţi de stat, dizidenţi şi ‚majoritatea tăcută’”(„Eine Forschungsnotiz zu den politischen Orientierungen von Staatsnahen, Dissidenten und
Remus Ștefureac spune ce poate să ”livreze” de fapt președintele interimar Ilie Bolojan: ”În condiții haideți să spunem obișnuite, deși a avea un președinte
Allen Coliban spune că USR urmează să decidă dacă votează sau nu moțiunea de cenzură: ”Cred că tot ceea ce înseamnă spectrul acesta izolaționist
Israelienii se opun însă reluării războiului în Gaza și doresc
„Neîncrederea francezilor în politică a devenit structurală și se situează la un nível ce nu a mai fost măsurat până acum”, afirmă Bruno Cautrès,
Una din concluziile acestuia era că autoritățile trebuie să ancheteze și
Tanczos Barna comentează greva japoneză a sindicatelor de la Metrorex: ”Eu n-am nici o problemă cu nici o companie de stat dacă majorează salariile,
Tanczos Barna îl acuză pe Călin Georgescu de manipulare, prin îndemnul la boicotarea supermarketurilor: ”Manipulare, pentru că tot ceea ce spune dânsul este lipsit
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.