Tanczos Barna la RFI: Demisia lui Iohannis, o abordare corectă. Moțiunea de cenzură va pica
Pentru a afișa acest conținut Facebook, trebuie sa autorizați cookie-urile de măsurare a audienței și publicității.
Tanczos Barna
Pentru a afișa acest conținut Facebook, trebuie sa autorizați cookie-urile de măsurare a audienței și publicității.
Tanczos Barna
Această replică vine după ce deputatul USR, Radu Miruță, a consultat nouă instituții ale statului pentru a stabili care este responsabilă cu lupta împotriva
În ce privește relația cu Rusia, 38% din români cred că este ”un adversar cu care suntem în conflict”, iar 32% din români
„În această seară am avut o şedinţă pregătitoare, având în vedere faptul că în urma demisiei preşedintelui României, preşedintele Senatului ar urma să ocupe această funcţie în calitate de interimar. Ca
Cătălin Drulă, despre demisia lui Klaus Iohannis: ”Era o demisie care se impunea de mult timp și era necesară, aș spune, din momentul în
Daniel Fenechiu, despre demisia lui Klaus Iohannis: ”Mi se pare un anunț firesc. În momentul de față, președintele a acumulat o cotă negativă de
Vasile Dîncu, despre demisia lui Klaus Iohannis: ”Este o surpriză, deși face parte din tipul de gesturi pe care președintele le face, adică un
”Nu avem motive să dramatizăm. E o decizie pe care a luat-o preşedintele. Avem proceduri constituţionale. Preşedintele Senatului preia postul de preşedinte interimar. Guvernul
”Astăzi, în Parlamentul României s-a pus în mişcare procedura de suspendare a preşedintelui. Este un demers inutil pentru că, oricum, peste puţine luni plec din funcţie, după alegerea noului preşedinte. Este
Radu Mihaiu crede că dezbaterile din USR sunt firești: ”Eu cred că dezbaterea este normală. Există niște colegi, care au păreri și pot să
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.