Skip to content
Club Hired.ro
Club Hired.ro

Comunitate antreprenorială

Secondary Navigation Menu
Menu
  • Actual
    • Economie
    • Politic
    • Social
    • Tehnologie
  • Companii
  • Competențe
    • Digitalizare
    • Internet
    • Management
    • Marketing
  • Advertoriale
  • Marketplace
    • Găsește Furnizori
    • Găsește Proiecte

Politic (Page 118)

Tanczos Barna la RFI: Demisia lui Iohannis, o abordare corectă. Moțiunea de cenzură va pica

2025-02-10
De: Club Hired
Publicat: februarie 10, 2025
In: Politic
With: 0 Comments
Publicitate

Pentru a afișa acest conținut Facebook, trebuie sa autorizați cookie-urile de măsurare a audienței și publicității.

Tanczos Barna

Read More →

Iulian Fota: „De ce cad deciziile de securitate între scaune”

2025-02-09
Publicat: februarie 9, 2025
Publicitate

Această replică vine după ce deputatul USR, Radu Miruță, a consultat nouă instituții ale statului pentru a stabili care este responsabilă cu lupta împotriva

Read More →

71% din români cred că alegerea lui Trump este bună, dar China va fi cea mai mare putere din lume...

2025-02-09
Publicitate

În ce privește relația cu Rusia, 38% din români cred că este ”un adversar cu care suntem în conflict”, iar 32% din români

Read More →

Ilie Bolojan anunță că îl propune pe Cătălin Predoiu președinte interimar al PNL

2025-02-09

„În această seară am avut o şedinţă pregătitoare, având în vedere faptul că în urma demisiei preşedintelui României, preşedintele Senatului ar urma să ocupe această funcţie în calitate de interimar. Ca

Read More →

Drulă la RFI, după demisia lui Klaus Iohannis: Nu mai avea nici o legitimitate

2025-02-09
Publicitate

Cătălin Drulă, despre demisia lui Klaus Iohannis: ”Era o demisie care se impunea de mult timp și era necesară, aș spune, din momentul în

Read More →

Daniel Fenechiu la RFI: Demisia lui Klaus Iohannis, un gest firesc

2025-02-09
Publicitate

Daniel Fenechiu, despre demisia lui Klaus Iohannis: ”Mi se pare un anunț firesc. În momentul de față, președintele a acumulat o cotă negativă de

Read More →

Dîncu la RFI, despre demisia lui Klaus Iohannis: Coaliția scapă de un pietroi din bagaj

2025-02-09
Publicitate

Vasile Dîncu, despre demisia lui Klaus Iohannis: ”Este o surpriză, deși face parte din tipul de gesturi pe care președintele le face, adică un

Read More →

Crin Antonescu: Decizia preşedintelui de a demisiona a fost una înţeleaptă

2025-02-09
Publicitate

”Nu avem motive să dramatizăm. E o decizie pe care a luat-o preşedintele. Avem proceduri constituţionale. Preşedintele Senatului preia postul de preşedinte interimar. Guvernul

Read More →

Breaking News | Klaus Iohannis și-a anunțat demisia din funcția de președinte

2025-02-09

”Astăzi, în Parlamentul României s-a pus în mişcare procedura de suspendare a preşedintelui. Este un demers inutil pentru că, oricum, peste puţine luni plec din funcţie, după alegerea noului preşedinte. Este

Read More →

Mihaiu: Decizia este clară, Elena Lasconi e candidata USR la alegerile prezidențiale

2025-02-09
Publicitate

Radu Mihaiu crede că dezbaterile din USR sunt firești: ”Eu cred că dezbaterea este normală. Există niște colegi, care au păreri și pot să

Read More →

Paginație articole

Anterior 1 … 117 118 119 … 160 Următor

Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.