Preşedintele german dizolvă Parlamentul şi convoacă alegeri legislative anticipate la 23 februarie
Această campanie – cu şapte luni înainte de termen – intervine într-o criză gravă cu care se confruntă prima economie europeană, odinioară un
Această campanie – cu şapte luni înainte de termen – intervine într-o criză gravă cu care se confruntă prima economie europeană, odinioară un
Premierul admite că la momentul apariţiei în presă a informaţiei a reacţionat „greşit şi emoţional’”, pentru că răspunsul său ar fi inclus şi un
”Îmi menţin intenţia de a candida independent la alegerile prezidenţiale de anul viitor. Cred cu tărie că România are nevoie de un alt
Au fost prezenţi 450 de deputaţi şi senatori. La vot, s-au înregistrat 383 de voturi valabil exprimate, din care 240 voturi au fost ”pentru”
”Din contră, vom continua să susţinem mediul de afaceri prin programe masive de sprijin. Dar ne dorim ca fiecare euro pe care-l oferim pentru
Ședința comună a celor două camere ale Parlamentului a început cu intonarea imnului de stat. Ședința este prezidată de președintele Senatului, Ilie Bolojan, și
”Coaliţia pro-europeană mi-a propus un candidat pe care am decis să îl accept. În consecinţă, desemnez pentru poziţia de prim-minis al Guvernului României pe domnul Marcel Ciolacu. În acelaşi timp, daţi-mi
”Una din prevederile acestui protocol este şi desemnarea unui candidat unic la funcţia de preşedinte al României. Am convenit prin consens ca acest
”Am invitat partidele parlamentare la consultări în vederea formării Guvernului. Coaliţia pro-europeană formată din PSD-PNL-UDMR şi minorităţi a venit cu toţi liderii împreună. Au
Consultările pentru desemnarea noului premier au început la ora 12.00, invitați fiind reprezentanţii PSD, PNL, UDMR şi ai Grupului minorităţilor naţionale.
De la ora
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.