Skip to content
Club Hired.ro
Club Hired.ro

Comunitate antreprenorială

Secondary Navigation Menu
Menu
  • Actual
    • Economie
    • Politic
    • Social
    • Tehnologie
  • Companii
  • Competențe
    • Digitalizare
    • Internet
    • Management
    • Marketing
  • Advertoriale
  • Marketplace
    • Găsește Furnizori
    • Găsește Proiecte

Politic (Page 124)

Preşedintele german dizolvă Parlamentul şi convoacă alegeri legislative anticipate la 23 februarie

2024-12-26
De: Club Hired
Publicat: decembrie 26, 2024
In: Actual, Politic
With: 0 Comments
Publicitate

Această campanie – cu şapte luni înainte de termen – intervine într-o criză gravă cu care se confruntă prima economie europeană, odinioară un

Read More →

Marcel Ciolacu a prezentat chitanțe pentru zborurile Nordis

2024-12-25
Publicat: decembrie 25, 2024
Publicitate

Premierul admite că la momentul apariţiei în presă a informaţiei a reacţionat „greşit şi emoţional’”, pentru că răspunsul său ar fi inclus şi un

Read More →

Nicușor Dan: Îmi menţin intenţia de a candida independent la alegerile prezidenţiale

2024-12-23
Publicat: decembrie 23, 2024
Publicitate

”Îmi menţin intenţia de a candida independent la alegerile prezidenţiale de anul viitor. Cred cu tărie că România are nevoie de un alt

Read More →

Guvernul Ciolacu 2 a primit votul de încredere al Parlamentului

2024-12-22
Publicat: decembrie 22, 2024
Publicitate

Au fost prezenţi 450 de deputaţi şi senatori. La vot, s-au înregistrat 383 de voturi valabil exprimate, din care 240 voturi au fost ”pentru”

Read More →

Marcel Ciolacu: Acest Guvern nu va fi unul care să ia măsuri de austeritate

2024-12-22
Publicitate

”Din contră, vom continua să susţinem mediul de afaceri prin programe masive de sprijin. Dar ne dorim ca fiecare euro pe care-l oferim pentru

Read More →

Miniștrii din Cabinetul Ciolacu 2, validați de comisiile de specialitate. Ședința Parlamentului pentru votarea guvernului, în desfășurare (VIDEO)

2024-12-22
Publicitate

Ședința comună a celor două camere ale Parlamentului a început cu intonarea imnului de stat. Ședința este prezidată de președintele Senatului, Ilie Bolojan, și

Read More →

Iohannis: Desemnez pentru poziţia de prim-ministru al Guvernului României pe Marcel Ciolacu

2024-12-22

”Coaliţia pro-europeană mi-a propus un candidat pe care am decis să îl accept. În consecinţă, desemnez pentru poziţia de prim-minis al Guvernului României pe domnul Marcel Ciolacu. În acelaşi timp, daţi-mi

Read More →

PSD, PNL, UDMR și grupul minorităților au decis să îl susțină pe Crin Antonescu la prezidențiale

2024-12-22
Publicitate

”Una din prevederile acestui protocol este şi desemnarea unui candidat unic la funcţia de preşedinte al României. Am convenit prin consens ca acest

Read More →

Klaus Iohannis: Există premise ca în foarte scurt timp să avem o formaţiune guvernamentală definitivată în urma negocierilor

2024-12-21
Publicat: decembrie 21, 2024
Publicitate

”Am invitat partidele parlamentare la consultări în vederea formării Guvernului. Coaliţia pro-europeană formată din PSD-PNL-UDMR şi minorităţi a venit cu toţi liderii împreună. Au

Read More →

Klaus Iohannis, consultări cu partidele parlamentare pentru desemnarea unui nou premier

2024-12-21
Publicat: decembrie 21, 2024
Publicitate

Consultările pentru desemnarea noului premier au început la ora 12.00, invitați fiind reprezentanţii PSD, PNL, UDMR şi ai Grupului minorităţilor naţionale.

De la ora

Read More →

Paginație articole

Anterior 1 … 123 124 125 … 160 Următor

Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.