Burduja la RFI: Nu vom periclita succesul negocierilor, pentru orgolii sau funcții
Pentru a afișa acest conținut YouTube, trebuie sa autorizați cookie-urile de măsurare a audienței și publicității.
Sebastian Burduja
Pentru a afișa acest conținut YouTube, trebuie sa autorizați cookie-urile de măsurare a audienței și publicității.
Sebastian Burduja
Pentru șeful statului, formațiunea de extremă dreaptă Reuniunea Națională „ar da dovadă de un cinism incredibil” dacă va vota pentru moțiunea depusă de stânga,
Pentru șeful statului, formațiunea de extremă dreaptă Reuniunea Națională „ar da dovadă de un cinism incredibil” dacă va vota pentru moțiunea depusă de stânga,
Printre mediile care au primit bani de la AdNow sunt Realitatea Plus și RTV, doua televiziuni care îl susțin astăzi pe Călin Georgerscu. După
Deputații vor putea vota cenzurarea guvernului ori, vor trebui să se abțină, să nu ia parte la vot deoarece nu există posibilitatea unui vot
Cristian Seidler
Săptămâna trecută, însă, guvernul georgian a anunțat că se retrage unilateral din negocierile de aderare la UE, iar în acest moment o parte din
În cazul în care guvernul Barnier va fi cenzurat, președintele Emmanuel Macron va trebui să numească un nou premier.
Deloc ușor, dacă ne amintim
Ciolacu a motivat că după primul tur al prezidențialelor „românii au dat un cartonaș galben întregii clase politice. Eu cred că românii știu mai
Premierul Michel Barnier a decis să utilizeze articolul 49.3 din Constituție pentru a trece, fără votul deputaților, proiectul de lege privind finanțarea Securității Sociale.
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.