Victor Negrescu la RFI: Marcel Ciolacu va rămâne în fruntea PSD, are experiență
Marcel Ciolacu și-a anunțat demisia din funcția de președinte al PSD, după eșecul din primul tur al alegerilor prezidențiale.
Victor Negrescu vorbește despre
Marcel Ciolacu și-a anunțat demisia din funcția de președinte al PSD, după eșecul din primul tur al alegerilor prezidențiale.
Victor Negrescu vorbește despre
Aceasta le-a spus românilor că, din postura de președinte, îi va uni pentru ca acest coșmar trăit de la turul 1 al prezidențialelor să
”Dumnezeu să binecuvânteze România în Uniunea Europeană şi în NATO. Din câte am văzut la acest exit poll, cred că cel mai înţelept
Duminică, de la ora 21, Ovidiu Nahoi vă dă din nou întâlnire pe pagina de Facebook a RFI România și pe canalul de Yotube, pentru a comenta împreună primele
Klaus Iohannis a mulţumit, la finalul celor două mandate de preşedinte, românilor din ţară şi din străinătate.
”Ştiu că am făcut greşeli, unele alegeri
Ministerul de Interne a declarat că aceste persoane au fost reţinute pentru „nerespectarea ordinelor poliţiei” şi pentru „acte de huliganism” în timpul demonstraţiei de
Inflaţia poate că a încetinit de la vârful său de aproape 14% în 2022, dar rămâne cea mai ridicată din UE, cu o rată
”Am convingerea că dacă se va face o investigaţie, se va constata că această candidatură este pregătită de multă vreme. Nu e unul care,
În interviul acordat corespondentului Sky News, președintele ucrainean a fost rugat să comenteze informațiile apărute în presă potrivit cărora unul dintre planurile avute
Apelul vine în contextul rezultatelor primului tur al alegerilor prezidențiale și a decizie CCR de renumărare a tuturor voturilor de la scrutinul din 24
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.