Franța: Ce spun alegătorii despre menținerea în funcție a premierului Gabriel Attal?
De duminică seară, toți analiștii francezi întorc situația pe toate fețele pentru a răspunde întrebării: cine va fi noul șef al Executivului de la
De duminică seară, toți analiștii francezi întorc situația pe toate fețele pentru a răspunde întrebării: cine va fi noul șef al Executivului de la
Printre semnatarele scrisorii legate de calendarul alegerilor prezidențiale și parlamentare se numără asociații cu experiență în monitorizarea alegerilor, ca Expert Forum și ActiveWatch.
Coordonatorul
Petre Florin Manole contrazice ONG-urile, în legătură cu calendarul electoral pentru alegerile prezidențiale și parlamentare: ”Eu nu plec niciodată de la premisa, ca politician
Duminică, Noul Front Popular a obținut 182 de fotolii, departe de majoritatea absolută de 289 de deputați, tabăra prezidențială Ensemble are 168 de fotolii
Premierul Gabrial Attal este menținut pe post, pe moment, dată fiind situația confuză din Adunarea Națională. Pentru moment el gestionează afacerile curente și în
RFI: Cartea dumneavoastră despre curățarea etnică în Palestina a fost reeditată în franceză de La Fabrique, după ce editorul inițial, Fayard, a anulat o
Directorul INSCOP, Remus Ștefureac, spune la RFI că datele din sondaj ar trebui să pună partidele pe gânduri: ”Ar trebui în primul rând să
Ionel Dancă solicită Guvernului să revină asupra deciziilor care au provocat proteste sociale: ”Pare că Guvernul a plecat în vacanță și țara este condusă
Premierul Gabriel Attal rămâne, deocamdată, pentru o perioadă nedeterminată, la Matignon, „din datorie”. Duminică, el a fost reales deputat în Hauts-de-Seine, regiunea pariziană.
Virgil Guran comentează introducerea e-TVA, care a scos luni în stradă sute de manifestanți în fața Guvernului: ”Cred eu că aici trebuie gândit mai
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.