Skip to content
Club Hired.ro
Club Hired.ro

Comunitate antreprenorială

Secondary Navigation Menu
Menu
  • Actual
    • Economie
    • Politic
    • Social
    • Tehnologie
  • Companii
  • Competențe
    • Digitalizare
    • Internet
    • Management
    • Marketing
  • Advertoriale
  • Marketplace
    • Găsește Furnizori
    • Găsește Proiecte

Politic (Page 151)

Vasile Dîncu: Nu cred că este vorba de fraudă, USR a avut un rezultat dezastruos

2024-06-12
De: Club Hired
Publicat: iunie 12, 2024
In: Politic
With: 0 Comments
Publicitate

Vasile Dîncu, despre acuzația de fraudă la alegerile din 9 iunie: ”Eu nu mă așteptam din partea unui partid cum este USR să

Read More →

Alegeri legislative: Continuă french cancanul politic

2024-06-11
Publicat: iunie 11, 2024
Publicitate

Eric Ciotti și-a șocat colegii de partid după ce a decis că vrea să se alieze cu extrema dreaptă, cu Reuniunea Națională, pentru alegerile

Read More →

Noua Caledonie: Președintele Emmanuel Macron suspendă reforma electorală contestată

2024-06-11
Publicitate

Este vorba de prima conferință de presă pe care liderul de la Palatul Elysée o susține după ce, pe 9 iunie, a decis să

Read More →

Cum a câștigat independentul Mihai Polițeanu alegerile pentru Primăria Ploiești?

2024-06-11
Publicitate

Mihai Polițeanu spune cum a reușit să câștige alegerile pentru Primăria Ploiești: ”Au fost doi ani și jumătate în care eu, colegii mei, voluntari

Read More →

Nicu Ștefănuță: Inima campaniei au fost tinerii, rețelele sociale au contat mult

2024-06-11
Publicitate

Nicu Ștefănuță le mulțumește tinerilor care l-au votat la alegerile europarlamentare din 9 iunie: ”Nu știu cum am reușit, cu foarte multă muncă, cu

Read More →

Nicu Ștefănuță la RFI: Nu revin în USR. Mulți membri activi ai partidului m-au votat

2024-06-11
Publicitate

Nicu Ștefănuță crede că scorul slab al Alianței Dreapta Unită la alegerile europarlamentare poate fi pus și pe seama faptului că liderii USR s-au

Read More →

Cătălin Drulă: Astăzi convoc Congresul USR; pe 28 iunie voi preda mandatul noului președinte ales

2024-06-10
Publicat: iunie 10, 2024
Publicitate

Drulă a explicat, într-o postare pe Facebook, paşii statutari, tehnici care urmează în USR. „Astăzi voi convoca Congresul USR pentru alegerea unui nou Birou

Read More →

Dominic Fritz, reales la Primăria Timișoara: Trebuie să accept că timișorenii au vrut să nu am o majoritate în CL

2024-06-10
Publicitate

Ați câștigat al doilea mandat de primar al Timișoarei după o luptă mult mai strânsă, cel puțin la primă vedere, măcar în ultima

Read More →

Se rupe Alianța Dreapta Unită? Moșteanu: Evaluăm, va fi decizia noului președinte

2024-06-10
Publicitate

Ionuț Moșteanu susține că alegerile de duminică au fost marcate de numeroase fraude: ”Asta este democrația de tip Belarus în care ne desfășurăm activitatea.

Read More →

Ionuț Moșteanu (USR): Am găsit multe fraude la alegeri, în multe secții

2024-06-10
Publicitate

Ionuț Moșteanu vorbește despre fraudarea alegerilor din 9 iunie: ”La Sectorul 1 s-au numărat doar 40% din toate secțiile, 40 și ceva din 160

Read More →

Paginație articole

Anterior 1 … 150 151 152 … 154 Următor

Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.