Municipiul Iași a rămas un fief al PNL. Mihai Chirica: „PSD-ul a zdrobit PNL”
Procentele celor doi ar fi pus capăt carierei de primar al municipiului Iași a alui Mihai Chirica. Și președintele liberal al Consiliului Județean Iași,
Procentele celor doi ar fi pus capăt carierei de primar al municipiului Iași a alui Mihai Chirica. Și președintele liberal al Consiliului Județean Iași,
”Rezultatul alegerilor este sub aşteptările pe care le-am avut. (…) Pentru mine, în întreaga mea viaţă asumarea a fost un principiu de bază, Îmi
Ar trebui o listă comună PNL-PSD și la alegerile parlamentare naționale, după succesul de la europarlamentare? Daniel Fenechiu precizează că ”există colegi care susțin
Daniel Fenechiu spune despre rezultatul alegerilor locale pentru Primăria Capitalei, câștigate de Nicușor Dan, că ”mesajul este unul clar al bucureștenilor, mesajul fiind acela
Peste 61 de milioane de germani au fost chemaţi dumincă la urne pentru a alege un nou Parlament European. Prezenţa la vot a fost
Ca o vedetă de la Hollywood pe covorul roșu de la Cannes, Nicușor Dan și-a făcut apariția la intrarea în Parcul Cișmigiu. Mai exact,
Stabilitatea regimului Orban se bazează pe doi factori obligatorii pentru cei din subordinea premierului-președinte de partid: 1. executarea fără discuție a măsurilor comunicate
Sebastian Zachmann: A fost o campanie anostă din care a lipsit exact tema principală, anume alegerile europarlamentare. Data de 9 iunie era o dată
Dragoș Pîslaru comentează cazul lui Silvestru Șoșoacă, anchetat de autorități, pentru presupusa falsificare a semnăturilor pentru participarea la alegerile din 9 iunie.
Eurodeputatul vorbește de
Președinta grupului Renew Europe din Parlamentul European a criticat recent decizia luată de liberalii olandezi conduși de Mark Rutte.
De partea sa, întrebat dacă
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.