Salarii infime și teama zilei de mâine în fabricile de textile din Birmania
Pentru o tură de 12 ore, ea câștigă aproximativ 6.800 de kyați pe zi (3 euro, la cursul de schimb oficial) care trebuie să
Pentru o tură de 12 ore, ea câștigă aproximativ 6.800 de kyați pe zi (3 euro, la cursul de schimb oficial) care trebuie să
Theodor Paleologu comentează succesul lui Călin Georgescu în primul tur de la alegerile prezidențiale: ”E vorba și de spirit critic, să poți analiza un
Alegerile sunt cel mai bun bilanț pe care îl pot avea politicienii. Chiar dacă în România ciclul electoral al acestui an nu s-a încheiat, o serie
Ilie Bolojan a anunțat luni seară că a fost ales președinte al PNL și că partidul a decis ”să susțină fără nici un fel
„Trebuie să ne unim pentru a ne apăra libertatea. Trebuie să ne unim pentru democrație. Trebuie să arătăm că suntem mai puternici decât ce
”Preşedintele României nu a primit informări din partea instituţiilor statului cu privire la existenţa unor riscuri de influenţare a alegerilor prezidenţiale sau cu privire
„Extrema dreaptă în România nu reprezintă o vulnerabilitate, ci a devenit o realitate! Ea reprezintă
“Dragi români, am înțeles ce ați dorit să ne transmiteți! În ciuda greșelilor pe care le-am făcut, am învățat lecția pe care ne-a transmis-o
„În primul rând aș dori să felicit pe cei care s-au calificat, conform votului românilor, în turul doi. I-am și scris doamnei Lasconi, am
Fabrica de bere Cantillon este bine poziționată pe piața berii „lambic”, o specialitate regională – o bere acidă, produsă prin fermentare în aer liber,
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.