America votează. Cine va fi cel de-al 47-lea președinte al statelor Unite
Maia Sandu câștigă încă un mandat de președinte dar mai are de trecut un test esențial
In Republica Moldova, Maia Sandu obtine un al doilea
In Republica Moldova, Maia Sandu obtine un al doilea
Distribuitorul francez Auchan a prezentat, marți, reprezentanților sindicali un plan social prin care dorește să închidă circa 10 magazine. 2.400 de locuri de muncă,
Dacă deschizi televizorul, în primul minut de butonat telecomanda, în mod sigur vei da peste cel puțin trei reclame legate de Black Friday.
Televizoare,
Proiectul de lege completează în acest sens articolul 7 din Ordonanţa Guvernului nr.27/2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor.
Conform articolului 7 din
Eugen Tomac nu vrea o finală Marcel Ciolacu-George Simion la alegerile prezidențiale: ”Ar fi un scenariu catastrofal pentru România. Eu mi-aș fi dorit să
Eugen Tomac spune despre alegerile prezidențiale din SUA că ”Europa trebuie să fie pregătită de orice scenariu. Știm foarte bine, în primul mandat al
Europenii s-au pregătit pentru orice rezultat în alegerile americane. În anul 2016, Jean Claude Juncker, pe atunci președintele Comisiei Europene, a fost nevoit să facă față
Primarul unei comune din Timiș, avocatul său, dar și mai mulți apropiați ai edilului au fost duși, luni, la sediul din Timișoara al
„Am venit cu domnul ministru pentru că avem mai multe proceduri de competitivitate în desfăşurare. Sunt foarte multe şi companii franceze interesate în acest
Mircea Geoană este acuzat de Marcel Ciolacu și Elena Lasconi că s-a întâlnit cu un expert israelian în manipularea alegerilor în mediul online și
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.