Cum se reindustrializează România
Invitat la Business ON AIR: Florin Spătaru, consilier al prim-ministrului pe probleme economice, fost ministru al Economiei.
Descărcaţi aplicaţia RFI pentru a urmări actualitatea
Invitat la Business ON AIR: Florin Spătaru, consilier al prim-ministrului pe probleme economice, fost ministru al Economiei.
Descărcaţi aplicaţia RFI pentru a urmări actualitatea
Noile zboruri spre Dortmund și Memmingen vor fi operate în zilele de luni, miercuri și vineri, iar spre Nuremberg și Bruxelles, joi și duminică.
Nu este pentru prima dată când se întâmplă asemenea premieri după Jocurile Olimpice. Erau momente când și un loc cinci, un loc șase erau
„Nu mă deranjează deloc. Din contră, chiar îmi ajută afacerea”, spune convins domnul Osorio, proprietarul unui magazin din cartierul turistic și istoric al capitalei
”Este evident că următorii doi ani vor fi o mare provocare pentru industria pe care o reprezentaţi. Mă bucur mult că este aici doamna
Marcel Ciolacu a anunțat că a ajuns la o înţelegere cu Comisia Europeană în privința planului fiscal de reducere a deficitului.
Premierul a precizat
Comisia Europeană a anunțat recent suspendarea parțială a plății din tranșa a treia a PNRR.
Senatorul PNL Florin Cîțu, fost premier și fost ministru
Din când în când nu pot rezista tentației și îmi cumpăr un covrig de la una dintre patiseriile pe care le găsești în oraș aproape la
„Am stabilit, azi, în Comitetul Naţional Tripartit că, de la 1 ianuarie 2025, salariul minim va fi 4.050 de lei. Intrăm, astfel, pe traseul
Mai exact, guvernanții numesc în continuare în fruntea companiilor de stat personaje susţinute politic, fără experienţă în domeniu, iar aceste numiri sunt netransparente. Totodată,
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.