Președintele american are Covid. Joe Biden menționa anterior în ce condiții s-ar retrage din cursa prezidențială
”Dacă aş avea o problemă medicală care ar apărea, dacă cineva, medici ar veni să mă vadă şi ar spune «aveţi cutare problemă»”, a
”Dacă aş avea o problemă medicală care ar apărea, dacă cineva, medici ar veni să mă vadă şi ar spune «aveţi cutare problemă»”, a
„Traversăm un context geopolitic complicat, ne aflăm într-o vecinătate vulnerabilă şi instabilă şi suntem subiecţi, din ce in ce in ce mai vizaţi,
Theodor Stolojan îi dă șanse mari lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale: ”În mod normal, ar trebui să aibă șanse foarte mari, dacă lumea
Majorarea TVA este exclusă în 2025, spune premierul Marcel Ciolacu. El vorbește de asemenea despre un acord cu următoarea Comisie Europeană, pentru intrarea în
Liderul formațiunii de extremă-stânga, La France Insoumise / Franța Nesupusă Jean-Luc Mélenchon cere o candidatură unică pentru șefia Adunării Naționale. Pe rețeaua X el
Proiectul prevede, pentru anii 2024 şi 2025, uciderea unui număr de 426 exemplare de urs brun, care reprezintă nivelul de prevenţie la nivel naţional
Iulian Fota declară după tentativa de asasinare a lui Donald Trump că ”aceste evenimente, alături de ce am avut în Slovacia, tentativa de asasinat
Tabăra macronistă a reușit să se mențină în Adunarea Națională, în urma acestor alegeri legislative anticipate și a obținut circa 160 de fotolii de
Congresul PSD urmează să aibă loc pe 24 august, a stabilit vineri conducerea PSD. Este vorba despre un congres ordinar, în urma finalizării mandatului
Pentru a afișa acest conținut Facebook, trebuie sa autorizați cookie-urile de măsurare a audienței și publicității.
Cătălin Teniță ar vrea
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.