prolist

Cum te ajuta Prolist sa iti gasesti mai usor clientii?

Prolist te va ajuta sa gasesti mult mai rapid urmatoarea lucrare. Odata ce ai facut primul pas pe acest drum, cu siguranta doresti sa economisesti timp, bani si cel mai important lucru pentru tine, sa iti cresti afacerea, te invit sa afli cum te poate ajuta Prolist sa iti atingi toate aceste obiective.

Salut! Daca esti un mester si cauti mai multi clienti ai nimerit pe platforma potrivita. Prolist te va ajuta sa gasesti mult mai rapid urmatoarea lucrare. Odata ce ai facut primul pas pe acest drum, cu siguranta doresti sa economisesti timp, bani si cel mai important lucru pentru tine, sa iti cresti afacerea, te invit sa afli cum te poate ajuta Prolist sa iti atingi toate aceste obiective.

Cum te ajuta Prolist.ro sa iti gasesti clientii mai usor?

Prolist este o platforma dedicata in exclusivitate meseriasilor, aceasta platforma este creata cu scopul de a usura procesul de gasire a unei echipe pricepute, in mediul online. Tot ce trebuie sa faca un mester este sa isi creeze un profil de mester, care este prezentat sub forma unui mic site web, unde se afla toate informatiile necesare  pentru a deveni relevant si eficient pentru clientii sai. Mesterii se pot inscrie in doar cateva minute, iar acest serviciu este in totalitate gratuit.

Pe langa aceasta functie, platforma permite utilizatorilor sa creeze lucrari pentru meseriasi si sa intre in contact cu acestia pentru a primi oferte personalizate. 

Cum gasesc meseriasul? 

Functia principala a platformei este motorul de cautare avansat, care recomanda meseriasii in functie de anumite criterii, iar acesta te va ajuta sa iti gasesti meseriasul potrivit, din domeniul pe care tu il doresti si din zona dorita de tine. 

Acest motor de cautare isi propune sa gaseasca toti meseriasii inscrisi pe platforma, aplicand un algoritm complex prin care se prezinta utilizatorul, specialistii din domeniul, in locatia specificata de catre utilizator.

Vor fi evaluate lucrarile?

O intrebare foarte buna! Raspunsul este evident, da. Dupa finalizarea oricarei lucrari, atat meseriasul cat si utilizatorul care a creat lucrarea vor nota folosind un calificativ intre 1 si 10, impreuna cu un comentariu. Acesta este sistemul de notare a recenziilor, integrat in platforma Prolist, pentru verificarea seriozitatii si profesionalismului aratat de cele doua parti implicate. 

Beneficiile platformei Prolist.ro 

Procesul actual de cautare a meseriasului potrivit este unul mai complex, datorita faptului ca oamenii nu au acces facil la informatie, respectiv sunt dezinformati. 

Care sunt beneficiile utilizatorilor care doresc sa caute un meserias?

 • Usurinta cautarii unui meserias cu experienta;
 • Posibilitatea crearii unei lucrari cu scopul de a primi oferte;
 • Posibilitatea de a acorda feedback meseriasilor colaboranti;
 • Usurinta de a filtra rapid informatiile;
 • Calitatea superioara a serviciilor;

Care sunt beneficiile meseriasilor si a firmelor inscrise pe platforma Prolist?

 • Credibilitate crescuta;
 • Relevanta in mediul online;
 • Economisire de timp si resurse pentru promovare;
 • Posibilitatea unei promovari targetate;
 • Usurinta in administrarea profilului;
 • Usurinta in dezvoltarea relatiei cu clientii;
 • Gratuitatea serviciilor platformei;
 • Posibilitatea de a-si creste afacerea;

Asadar, dupa cum ai aflat Prolist are ca si scop usurarea procesului de cautare a meseriasilor sau a clientilor pentru meseriasi, printr-un serviciu de calitate cu foarte multe beneficii, care pun la dispozitie instrumente eficiente, simple de utilizat si cunoscute care ating rezultatele scontate. 

In acelasi timp, Prolist isi propune sa creasca nivelul lucrarilor pentru meseriasi si sa le ofere o platforma unde se pot promova online, intr-un mod gratuit. O platforma complexa si de incredere, care se afla la un click distanta: www.prolist.ro

Companii