rent a car

LEASING sau RENT A CAR ?

Desi activitatea de leasing si cea de rent a car sunt asemanatoare, veti vedea ca inchirierea unei masini  pe termen lung este mult  mai avantajoasa decat un leasing.

1. Preturile pe termen lung  la societatile de rent a car sunt negociabile  si includ: asigurarea obligatorie si facultativa, taxe de drum, revizii tehnice, ITP, impozit. La societatile de leasing toate acestea sunt adaugate in plus pe factura.

2. Schimbul de cauciucuri ( vara/iarna ) este in sarcina societatii de rent a car. Clientul nu-si bate capul cu  depozitarea  anvelopelor sau mersul la vulcanizare.

3. In incercarea de a atrage clienti, firmele de rent a car isi diversifica permanent parcul auto, atat cu marci noi, cat si cu modele diversificate, pentru toate tipurile de clienti si bugete diferite.

4. Firma de rent a car poate accepta pe perioada colaborarii schimbarea masinii ( de ex masina 4×4 in perioada de iarna si masina din clasa compacta in restul anului sau un microbuz cu 8 locuri atunci cand pleci cu prietenii in vacanta).

5. Perioada de inchiriere este flexibila, societatea de rent a car se adapteaza nevoilor tale, fara a te obliga la un contract ferm pe 3 sau 4 ani .

6. Modalitatea simpla de a avea o masina de la o societate de rent a car: completezi formularul online de pe site, trimiti un email sau daca telefonul iti este la indemana, poti suna si rezervarea unei masini adaptate nevoilor tale va fi facuta imediat. Obtinerea unei masini de la o societate de leasing, presupune o analiza a firmei tale, a situatiei financiare, deci va trebui sa faci solicitarea cu 3-4 saptamani inainte de a beneficia de o masina.

Cu 28 de ani de experienta in activitatea de rent a car Francrocar Rent a Car a  invatat sa-si  adapteze oferta la cerintele clientilor, iar pe parcursul inchirierii sa ofere support in ceea ce priveste sfaturi de calatorie in Romania, sfaturi referitoare la cazare, restaurante de calitate, locuri de vizitat. Clientii pot primi harti, GPS-uri, scaune pentru copii, lanturi fara costuri suplimentare.

In anul 2020 va asteptam la Francrocar sa descoperim Romania frumoasa impreuna.

rent a car

Companii