main-pic (1)

LEASING sau RENT A CAR ?

Desi  activitatea de leasing si cea de rent a car sunt asemanatoare , veti vedea ca inchirierea unei masini  pe termen lung este mult  mai avantajoasa decat un leasing.

1 .Preturile pe termen lung  la societatile de rent a car , sunt negociabile  si includ : asigurariea obligatorie si facultativa,taxe de drum, revizii tehnice , ITP , impozit . La societatile de leasing toate acestea sunt adaugate in plus pe factura .

2 .Schimbul de cauciucuri ( vara/iarna ) este in sarcina societatii de rent a car .Clientul nu-si bate capul cu  depozitarea  anvelopelor sau mersul la vulcanizare .

3 .In incercarea de a atrage clienti , firmele de rent a car isi diversifica permanent parcul auto , atat cu marci noi , cat si cu modele diversificate , pentru toate tipurile de clienti si bugete diferite.

4 .Firma de rent a car poate accepta pe perioada colaborarii schimbarea masinii ( de ex masina 4×4 in perioada de iarna si masina din clasa compacta in restul anului , sau un microbuz cu 8 locuri atunci cand pleci cu prietenii in vacanta ).

5 .Perioada de inchiriere este flexibila , societatea de rent a car se adapteaza nevoilor tale , fara a te obliga la un contract ferm pe 3 sau 4 ani .

6 . Modalitatea simpla de a avea o masina de la o societate de rent a car :completezi formularul online de pe site ,trimiti un email sau  daca telefonul iti este la indemana , poti suna si rezervarea unei masini adaptate nevoilor tale va fi facuta imediat . Obtinerea unei masini de la o societate de leasing , presupune o analiza a firmei tale ,a situatiei financiare , deci va trebui sa faci solicitarea cu 3-4 saptamani inainte de a beneficia de o masina .

Cu 28 de ani de experienta in activitatea de rent a car Francrocar Rent a Car a  invatat sa-si  adapteze oferta la cerintele clientilor , iar pe parcursul inchirierii sa ofere support in ceea ce priveste sfaturi de calatorie in Romania , sfaturi referitoare la cazare , restaurante de calitate , locuri de vizitat . Clientii pot primi harti , GPS uri , scaune pentru copii , lanturi fara costuri suplimentare .

In anul 2020 va asteptam la Francrocar sa descoperim Romania frumoasa impreuna .