Vlad Voiculescu la RFI: PSD și PNL guvernează cu batista pe țambal
Vlad Voiculescu critică Executivul pentru restanțele din PNRR: ”Așteptările mele sunt legate mai degrabă de reformele din PNRR. Cred că atenția publicului ar trebui
Vlad Voiculescu critică Executivul pentru restanțele din PNRR: ”Așteptările mele sunt legate mai degrabă de reformele din PNRR. Cred că atenția publicului ar trebui
Cei mai mulți candidați la alegerile prezidențiale sunt sub scorul partidului și nu au garanția în acest moment că vor intra în turul al
Ionuț Stroe spune care a fost implicarea PNL în recalcularea pensiilor: ”Dacă e să privim aceste măriri succesive de pensii în România, PNL a
Ionuț Stroe declară după anunțul lui Marcel Ciolacu privind candidatura la alegerile prezidențiale că alegerea în turul al doilea devine foarte simplă: ”Pentru noi
În 2023, Asociația Casa Bună a organizat la Nucșoara un eveniment invitand pe scenă Vama, Irina Rimes, Taxi, Ada Milea și alte nume la fel de
Întrebat cum va putea suporta bugetul majorările de pensii de până la 27%, Marius Budăi a precizat că PSD a găsit întotdeauna bani pentru
Mircea Coșea avertizează că recalcularea pensiilor, deși bună ca principiu, ar putea crea mai multe dezechilibre: ”Legea face un bine pentru cei care într-adevăr
„Acţiunile pompierilor români derulate pentru combaterea incendiilor înregistrate în Grecia continuă şi se concentrează pe misiuni de patrulare şi de intervenţie în două zone
Cătălin Teniță atrage atenția că majorarea pensiilor în urma recalculării va fi anulată de creșterile de taxe de anul viitor: ”Acești bani cel mai
Exporturile de bunuri ale UE s-au situat la 212,3 miliarde de euro, în scădere cu 6,1% faţă de iunie 2023, în timp ce importurile
Designed using Magazine Hoot. Powered by WordPress.